Looking For Anything Specific?

Απεργία Αύριο / Απεργία αύριο στους Δήμους, τρίωρη στάση εργασίας στον ΗΣΑΠ - Απεργία 24 ωρών έχουν προκηρύξει για αύριο δευτέρα, 14 μαΐου, οι εργαζόμενοι στο μετρό.

Απεργία Αύριο / Απεργία αύριο στους Δήμους, τρίωρη στάση εργασίας στον ΗΣΑΠ - Απεργία 24 ωρών έχουν προκηρύξει για αύριο δευτέρα, 14 μαΐου, οι εργαζόμενοι στο μετρό.. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Νέα 24ωρη απεργία κήρυξε αύριοη εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία. Νέα απεργία την τετάρτη ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Τα συνδικάτα με την αδεδυ να προχωρά σε νέα 24ωρη απεργία.

Τα συνδικάτα με την αδεδυ να προχωρά σε νέα 24ωρη απεργία. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για απεργια αυριο από το pagenews.gr. Η ψηφοφορία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της τετάρτης. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο: Tο μονομελές πρωτοδικείο αθηνών, έκρινε την αυριανή (16 ιουνίου) απεργία της αδεδυ παράνομη μέχρι τις 10 το πρωί, όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των σωματείων των μέσων.

Απεργία αύριο ΑΔΕΔΥ: Δείτε ΕΔΩ ποιοι απεργούν - Κλειστά τα ...
Απεργία αύριο ΑΔΕΔΥ: Δείτε ΕΔΩ ποιοι απεργούν - Κλειστά τα ... from www.true.gr
Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί. Έτσι, οι συρμοί του μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι στις γραμμές 2 και 3 όλη την ημέρα. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Η περιφέρεια βορείου αιγαίου και οι δήμοι της περιφέρειας καλούν για αύριο τετάρτη 26 φεβρουαρίου σε γενική απεργία. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για απεργια αυριο από το pagenews.gr. Υπενθυμίζεται ότι κατεπείγουσα αγωγή κατά της απεργίας της αδεδυ και των εργαζομένων στα. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα

Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο τρίτη 18 φεβρουαρίου το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία, αλλά και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ). Υπενθυμίζεται ότι κατεπείγουσα αγωγή κατά της απεργίας της αδεδυ και των εργαζομένων στα. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Tο μονομελές πρωτοδικείο αθηνών, έκρινε την αυριανή (16 ιουνίου) απεργία της αδεδυ παράνομη μέχρι τις 10 το πρωί, όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των σωματείων των μέσων. Απεργία 24 ωρών έχουν προκηρύξει για αύριο δευτέρα, 14 μαΐου, οι εργαζόμενοι στο μετρό. Η περιφέρεια βορείου αιγαίου και οι δήμοι της περιφέρειας καλούν για αύριο τετάρτη 26 φεβρουαρίου σε γενική απεργία. Δείτε αναλυτικά για την αυριανή απεργία! Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ. Μουσική μόνο σε εξωτερικούς χώρους στην εστίαση από 12 ιούνη. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα Στην κήρυξη 24ωρης απεργίας προχωράει αύριο πέμπτη 15 οκτωβρίου η αδεδυ με τη συγκέντρωση να έχει προγραμματιστεί κατάργηση της διάταξης για το 50%+1για τη λήψη απόφασης για απεργία. Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία.

Ψηφίζεται αύριο το εργασιακό νομοσχέδιο στη βουλή και οι κινητοποιήσεις εντείνονται. Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο τρίτη 18 φεβρουαρίου το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία, αλλά και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ). Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί. Έτσι, οι συρμοί του μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι στις γραμμές 2 και 3 όλη την ημέρα. Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό θα μείνει η χώρα ενώ και τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά θα μείνουν.

Απεργία: Πώς θα κινηθούν αύριο τα μέσα μεταφοράς - Αλλαγές ...
Απεργία: Πώς θα κινηθούν αύριο τα μέσα μεταφοράς - Αλλαγές ... from www.thepressroom.gr
Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό θα μείνει η χώρα ενώ και τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά θα μείνουν. Απεργιες αυριο | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com απεργιες αυριο. Ψηφίζεται αύριο το εργασιακό νομοσχέδιο στη βουλή και οι κινητοποιήσεις εντείνονται. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι το κέντρο της αθήνας θα βρεθεί αύριο σε «κόκκινο κλοιό», καθώς θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της απεργίας. Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο τρίτη 18 φεβρουαρίου το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία, αλλά και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ). «παραλύει» η χώρα αύριο, τετάρτη λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η γσεε και το εργατικό κέντρο αθήνας με αφορμή το το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο ο ναβάλνι μετά την απεργία πείνας. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος.

Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ.

«παραλύει» η χώρα αύριο, τετάρτη λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η γσεε και το εργατικό κέντρο αθήνας με αφορμή το το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Υπενθυμίζεται ότι κατεπείγουσα αγωγή κατά της απεργίας της αδεδυ και των εργαζομένων στα. Απεργία 24 ωρών έχουν προκηρύξει για αύριο δευτέρα, 14 μαΐου, οι εργαζόμενοι στο μετρό. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η αδεδυ αύριο τετάρτη, με επίκεντρο. Έτσι, οι συρμοί του μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι στις γραμμές 2 και 3 όλη την ημέρα. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για απεργια αυριο από το pagenews.gr. Ψηφίζεται αύριο το εργασιακό νομοσχέδιο στη βουλή και οι κινητοποιήσεις εντείνονται. Λουκέτο μπαίνει αύριο, πέμπτη 14 οκτωβρίου, στον δημόσιο τομέα της χώρας, ενώ μεγάλη ταλαιπωρία την συμμετοχή τους στην απεργία δήλωσαν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι γιατροί και. Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο τρίτη 18 φεβρουαρίου το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία, αλλά και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ). Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

Απεργία απεργία μμμ μέσα μεταφοράς εργασιακό νομοσχέδιο απεργία αύριο μετρό λεωφορεία. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν αύριο οι νοσοκομειακοί γιατροί όλων των μονάδων της χώρας, αντιδρώντας για τις συνθήκες στις μονάδες εν μέσω κορωνοϊού. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία.

Σε 24ωρη απεργία αύριο οι εργαζόμενοι της Εγνατίας Οδού
Σε 24ωρη απεργία αύριο οι εργαζόμενοι της Εγνατίας Οδού from www.asfalistiko.gr
Ψηφίζεται αύριο το εργασιακό νομοσχέδιο στη βουλή και οι κινητοποιήσεις εντείνονται. Απεργιες αυριο | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com απεργιες αυριο. Δείτε αναλυτικά για την αυριανή απεργία! Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Η ψηφοφορία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της τετάρτης. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι το κέντρο της αθήνας θα βρεθεί αύριο σε «κόκκινο κλοιό», καθώς θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της απεργίας.

Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία.

Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Έτσι, οι συρμοί του μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι στις γραμμές 2 και 3 όλη την ημέρα. Δείτε αναλυτικά για την αυριανή απεργία! Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για απεργια αυριο από το pagenews.gr. Νέα απεργία την τετάρτη ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Η ψηφοφορία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της τετάρτης. Απεργία απεργία μμμ μέσα μεταφοράς εργασιακό νομοσχέδιο απεργία αύριο μετρό λεωφορεία. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη. Λουκέτο μπαίνει αύριο, πέμπτη 14 οκτωβρίου, στον δημόσιο τομέα της χώρας, ενώ μεγάλη ταλαιπωρία την συμμετοχή τους στην απεργία δήλωσαν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι γιατροί και. Με καθολική συμμετοχή των εργαζομένων συνεχίζεται το απεργιακό πρόγραμμα συμβολική κατάληψη στα γραφεία της διοίκησης του οσε χτες απεργιακές.

Posting Komentar

0 Komentar